آیا قیمت بیت کوین بار دیگر تا 60 هزار دلار افزایش می یابد؟
اخبار ارز دیجیتال

آیا قیمت بیت کوین بار دیگر تا 60 هزار دلار افزایش می یابد؟

مایک مک گلون، استراتژیست ارشد Bloomberg Intelligence، معتقد است که به احتمال زیاد بیت کوین، قبل از شکستن ناحیه حمایتی 30 هزار دلار و سقوط تا 20 هزار دلار، بازگشتی به ناحیه 60 هزار دلار را تجربه خواهد کرد. این تحلیلگر همچنین، فشارهای اخیر چینی ها روی بازار رمزارزها را برای بیت کوین و دلار امریکا مثبت ارزیابی کرد.

یک اسکرین شات از آخرین تجزیه و تحلیل McGlone در مورد پرچم دار ارزهای دیجیتال به بیرون درز پیدا کرد. این اسکرین شات که اولین بار توسط اریک بالچوناس، تحلیلگر ارشد بلومبرگ به اشتراک گذاشته شد، نشان می دهد که وی در حال مقایسه قیمت فعلی بیت کوین با "عصر یخبندان" بازار در سال های 2018 و 2019 است. اگر دقیق تر بخواهیم بگوییم مک گلون در مورد اوایل سال 2018 صحبت می کند. در سال 2018 قیمت بیت کوین پس از سقوطی 80 درصدی، وارد یک دوره سقوط طولانی مدت تا نزدیک 4000 دلار شد، اما طی افزایشی ناگهانی در سال 2019 قیمت آن تا 14 هزار دلار در بعضی صرافی ها بالا رفت. مک گلون، که به خاطر سیگنال های صعودی خود در مورد بیت کوین شهرت یافته است، خاطرنشان کرد که BTC، که از ماه می در حال رنج زدن روی ناحیه 30 هزار دلار است، می تواند یک رالی قیمتی هیجان انگیز را تا مقاومت قیمتی جدید 60 هزار دلاری آغاز کند.

این استراتژیست نوشت:

"خرس های بیت کوین که معاملات خود را بصورت تاکتیک محور انجام میدهند، سطح 30 درصدی زیر میانگین متحرک 20 هفته ای را مورد هدف خود قرار می دهند، که این مساله باعث می شود تا اینجا ناحیه قیمتی، جایی مناسب برای جذب نقدینگی دوباره بیت کوین به شمار برود."

میانگین متحرک سه گانه در مورد بیت کوین چه می گوید؟

به نظر می رسد چرخه های نزولی و صعودی بیت کوین، در بین این سه میانگین متحرک کلیدی شکل می گیرند: میانگین متحرک نمایی 20 هفته ای (EMA موج سبز رنگ)، که به عنوان سطح حمایتی و مقاومتی موقت عمل می کند، میانگین متحرک ساده 50 هفته ای (SMA ؛ موج آبی) و میانگین متحرک ساده 200 هفته ای (SMA؛ موج نارنجی).

روند نزولی بیت کوین معمولا بعد از تست کردن میانگین متحرک 200 هفته ای اتمام می یابد و روند صعودی آغاز می شود.

در طی سیکل های صعودی، قیمت بیت کوین به طور معمول بالاتر از سه میانگین متحرک حرکت می کند. در همین حال، همانطور که در نمودار بالا نشان داده شده است، قیمت بیت کوین حین سیکل های نزولی، در زیر میانگین متحرک نمایی 20 هفته ای و میانگین متحرک ساده 50 هفته ای بسته می شود. SMA 200 (میانگین متحرک ساده 200 هفته ای) معمولاً به عنوان آخرین خط حمایتی در یک بازار خرسی عمل می کند. تاکنون، بیت کوین دو بار به زیر موج نارنجی سقوط کرده است و هر بار افزایش قیمتی انفجاری را تجربه کرده است. به عنوان مثال، واکنش از SMA  200 در سال 2018، قیمت بیت کوین را به تقریبا 14000 دلار رساند. به طور مشابه در مارچ سال 2020 نیز هنگام ریزش به علت بحران جهانی کووید 19، همین حمایت بود که باعث بازگشت قیمتی شد. در ادامه، قیمت از 3858 دلار به بیش از 65،000 دلار رسید.

بیت کوین اکنون برای سومین بار از سال 2018 در حوالی این خط روند حرکت می کند. این ارز رمزنگاری شده در هفته های گذشته به زیر SMA  20 (نزدیک به 39000 دلار) شکسته شده و اکنون SMA  50 هفته ای (حدود 32200 دلار) را به عنوان حمایت در مقابل خود می بیند. اگر فراکتال قدیمی ذکر شده تکرار شود، قیمت بیت کوین باید به سمت SMA  200 خود (حدود 14000 دلار) حرکت کند. با این حال، مک گلون معتقد است که احتمال دارد یک بازگشت قیمتی را از همین جا مشاهده کنیم. این استراتژیست به سرکوب اخیر رمزارزها در چین، به عنوان خبری بنیادی برای تایید صحت تحلیل خود، اشاره می کند.

وقتی تتر (usd tether) بازار را مال خود می کند

پکن از ممنوعیت کامل عملیات های مرتبط با ارزهای رمزنگاری شده در ماه مه خبر داد. این تصمیم، تاسیسات استخراج را به کلی ممنوع کرد و آن ها را مجبور به توقف عملیات یا انتقال تاسیسات خود به خارج کرد. در پاسخ به این اخبار، قیمت بیت کوین به شدت کاهش یافت. مک گلون علت این سرکوب ها این می داند که چین سیستم عامل های آزاد رمزارزها را تهدیدی برای اقتصاد تازه شکل گرفته خود قلمداد کرده است. در توییتی که روز جمعه منتشر شد، این تحلیلگر، شاخصی را به نمایش گذاشت که نشان از ورود حجم زیادی از سرمایه به استیبل کوین ها می داد، از جمله این استیبل کوین ها که حجمی عظیم را وارد شده به شبکه خود دیدند، می شود از تتر (usd tether) نام برد. وی سپس تقاضای روزافزون دلار دیجیتالی را با نرخ یوان به دلار چین مقایسه کرد و خاطرنشان کرد: چارت لگاریتمی نوسانات سرمایه بین این دو ارز فیات بین سال های 2018 تا 2020 زیر صفر حرکت می کرده است. این بدان معنی است که یوان در حال از دست دادن قدرت و ارزش خود در برابر دلار است.

افزایش ارزش دارایی Tether در مقابل شاخص دلار آمریکا و یوان چین.

البته این مقیاس اخیرا به بالای صفر برگشته و نشان از رشد موقت یوان در برابر دلار می دهد. اما روند صعودی آن همچنان در مقایسه با Tether، که ارزش بازار آن بیش از 40٪ از سطح اولیه افزایش یافته، ناچیز به نظر می رسد.

مک گلون اظهارات خود را این چنین ادامه داد:

"ما فکر می کنیم سرکوب ارزهای دیجیتال در چین ممکن است موجب ضربه دیدن موقتی اقتصاد این کشور شود، و در عین حال بیت کوین و دلار امریکا به رشد خود ادامه دهند."

علاوه بر این ها، پتر کوزیاکوف، بنیانگذار و مدیر عامل شبکه جهانی پرداخت مرکوریو نیز، در اظهاراتی بیان داشت: "در حالی که دولت ایالات متحده رسما بانکی دیجیتال که از ارزهای دیجیتال پشتیبانی کند تاسیس نکرده، اما در دسترس بودن گزینه های دیگر از جمله Tether ، USD Coin (USDC) و Binance USD (BUSD) در خاک امریکا، می تواند یوان دیجیتال چین را با چالش هایی رو به رو کند."

اقتصاد چین به رشد خود ادامه خواهد داد

علی رغم تمام تحلیل های گفته شده، یوری مازور از بروکر CEX.IO، با رد نظر McGlone، خاطرنشان کرد که اقتصاد چین باید با یا بدون رمزارزها به شکوفایی خود ادامه دهد و گفت که این هیچ ربطی به تقاضای موجود در مورد دارایی های دیجیتال ندارد.

صرافی های ارز دیجیتال

صرافی لینک
صرافی بیت 24 ثبت نام
صرافی تبدیل ثبت نام
صرافی اکسیر ثبت نام
صرافی والکس ثبت نام
صرافی بینگ ایکس ثبت نام
صرافی بیت پین ثبت نام