حمایت 500 میلیون دلاری بایننس پشت پرده تصاحب توییتر توسط ایلان ماسک
- 16 اردیبهشت 1401
- نویسنده : کارشناس دنیای ترید
پرونده الحاقیه 13D در گزارش ایلان ماسک به کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) آمریکا، مشارکت بایننس، بزرگترین صرافی رمزارز جهان، برای تصاحب توییتر را فاش کرد.
به گزارش بخش اخبار ارز دیجیتال دنیای ترید، در این الحاقیه 13D، از حمایت مالی صرافی بایننس در پرونده توییتر پرده برداری شده است.
دلیل حمایت 500 میلیون دلاری بایننس برای خرید توییتر چیست؟
مدیرعامل بایننس طی یک قرارداد فی مابین صرافی بایننس و ایلان ماسک، تأمین مبلغ 500 میلیون دلار را به منظور کمک هزینه خرید توییتر تضمین کرده است. طبق این تعهد بایننس تضمین کرده که سهام چندین سهام دار کلان را خریداری کند.
مدیر عامل بایننس، چانگ پنگ ژائو (Changpeng Zhao)، این سرمایه گذاری کلان را «سهم کوچکی در دست یابی به هدف» خواند.
با این سهم به اصطلاح کوچک، بایننس یکی از بزرگترین تأمین کنندگان سرمایه برای معامله توییتر ارزیابی می شود.
سرمایه گذاری بایننس در بالاترین سطح از سایرین قرار دارد و تنها حدود چهار شرکت مبالغ بیشتری را برای خرید توییتر تأمین کرده اند. اکنون این سرمایه گذاری بایننس می تواند بدان معنی باشد که این صرافی، سهام قابل توجهی در غول رسانه های اجتماعی خواهد داشت.
توییتر کریپتویی| برنامه های ماسک پس از تصاحب توییتر
ایلان ماسک پیشاپیش، به گنجاندن پرداختهای Dogecoin در پلتفرم غول رسانه های جهانی اشاره کرده است. اما مشخص نیست که این سناریو چگونه عملی خواهد شد.
حضور بایننس بهعنوان یک سهامدار اصلی میتواند باعث شود که توییتر بیشتر به سمت پذیرش کریپتو حرکت کند و در این مسیر از حمایت صرافی بایننس نیز بهره برداری کند. در نتیجه می توان این معامله را یک معامله برد-برد برای صرافی بایننس و دوستداران کریپتو ارزیابی کرد.
مدیر عامل بایننس، سخنان ماسک در مورد اهمیت آزادی بیان را تکرار و از آن به عنوان محرک اصلی پشت معامله بزرگ توییتر یاد کرده است. چانگ پنگ ژائو همچنین از طرحهایی برای سرکوب رباتهای توییتر، که بسیار منفور ایلان ماسک هستند، استقبال کرده است.
مطالعه مقاله کندل شناسی پیشنهاد میشود.
توییتر کیلویی چند؟
ماسک برای خرید توییتر چقدر بودجه گذاشت؟
کل رقم تعهدات سهام ماسک برای معامله توییتر اکنون به 27.5 میلیارد دلار رسیده است که بیش از نیمی از 43 میلیارد دلار پیشنهادی را تشکیل می دهد. هم اکنون ایلان ماسک مالک بیش از 50 درصد سهام توییتر است.
دیگر شرکای تأمین مالی این معامله تبلیغاتی سه شرکت بزرگ از کانادا و یک شاهزاده میلیاردر از خاندان آل سعود به نام ولید بن طلال هستند.
ولید بن طلال
بن طلال یکی از بزرگترین سهامداران فعلی توییتر است و نزدیک به 35 میلیون سهم توییتر را در این معامله به اشتراک گذاشته است. گفته می شود بن طلال روابط نزدیک با خانواده ترامپ دارد.
فروش توییتر زیر فشار
گفته می شود هیئت مدیره توییتر، پس از مقاومت های بسیار، پیشنهاد ماسک را تنها پس از فشار سهامداران اصلی پذیرفته است. حال باید در ادامه دید با این ترکیب جدید سرمایه گذاران، چه تغییراتی در توییتر ایجاد می شود.
قطعاً با خرید توییتر، ایلان ماسک که سودای تصاحب افکار عمومی را در سر دارد، قدم بلندی فراتر از تصاحب وال استریت (که اکنون در مشت اوست) برداشته است.
چیزی که شاید برای علاقمندان ارز دیجیتال جالب باشد، این است که زین پس، قطعاً توییتر در راستای تأمین اهداف ارز دیجیتال حرکت خواهد کرد، اما آیا به واقع توییتر، این پرنده آواز خوان، همانطور که خریداران میلیاردر آن ادعا دارند در جهت تحقق آزادی بیان خواهد خواند؟
قیمت پیشنهادی ماسک به ازای هر سهم، بیش از 15 درصد بیشتر از آخرین قیمت معاملاتی غول رسانههای اجتماعی قبل از طرح پیشنهاد خرید توییتر است. با اینحال، سهام توییتر پس از معامله تاریخی، همچنان زیر قیمت قبل از اجرای طرح "قرص سمی" جک دورسی برای جلوگیری از فروش توییتر، یعنی زیر 54.20 دلار معامله می شود.