بهترین تریدرهای جهان در سال 2024 و راز موفقیت آنها
- 20 فروردین 1403
- نویسنده : کارشناس دنیای ترید
به راستی رمز موفقیت بهترین تریدرهای جهان چیست؟ تریدرهای اندکی جزو بهترین تریدرهای جهان هستند. موفقیت در ترید فرمول، ورد یا معجون خاصی ندارد. اما دستورالعملی وجود دارد که با به کار بردن آن در طول زمان، میتوان موفقیت در ترید را لمس کرد. اما بهترین راه، مشاهدهی تجربیات و زندگی بهترین تریدهای جهان است.
ترید چیست و تریدر فارکس کیست؟
ترید به معنی معامله و تجارت در بازارهای مالی است و فردی که معامله انجام می دهد، تریدر است. تریدر ها در بازارهای مختلف عمل خرید و فروش را انجام می دهند. برای مثال در بازار فارکس، ارزها را خرید و فروش می کنند.
ساعت کاری تریدرها بستگی به خودشان دارد و آنها می توانند با صرف زمان کم به سود دلاری بسیاری برسند. اما رسیدن به سود زیاد در مدت زمان کم، به تجربه و دانش نیازمند است که به مرور زمان بدست می آید و نیازمند صبوری زیاد در مسیر تریدر شدن است.
مطالعه این مطلب پیشنهاد می شود: ترید چیست؟ تریدر کیست؟ ( آشنایی با شغل معامله گری)
چه تعداد از معامله گران فارکس موفق هستند؟
به نظر شما معامله گران بزرگ دنیا چه چیزی دارند که آنها را از دیگر تریدرها، متمایز میکند؟
شاید با خواندن این آمار شوکه شده باشید! یا شاید هم با خودتان میگویید که احتمالا این شغل مناسب من نیست! اما صبر کنید! دلیل شکست در معاملات به نحوه نگرش آنها، عملکرد ضعیف، آموزش ندیدن، تمرین نکردن در فضای دمو، نداشتن انضباط و استراتژی شخصی و بسیاری چیزهای دیگر برمیگردد.
مطالعه این مقاله پیشنهاد میشود: بررسی 7 علت اصلی شکست در معاملات
پس چه چیزی آن 5 تا 10 درصد دیگر را از سایر معامله گران جدا میکند؟
احتمالا با خودتان فکر میکنید که اگر تنها 5 تا 10 درصد تریدرهای فارکس موفق هستند حتما این معامله گران باید نوابغ بینظیری باشند و یا خداوند به آنها ویژگیهای بینظیری را عطا کرده باشد. عجله نکنید! در ادامه این مقاله، به نکاتی طلایی درباره دلیل موفقیت این گروه اقلیت در فارکس، خواهیم پرداخت.
بهترین تریدرهای فارکس
بهترین معامله گران کسانی هستند که عاشق کارشان هستند و با شور و شوق زیادی روزشان را آغاز میکنند و در نتیجه احساس خوشبختی را هر روز تجربه میکنند. در حقیقت آنها عاداتی را درون خودشان پرورش دادهاند که باعث موفقیت و وجه تمایزشان با دیگر معامله گران میشود.
بازار فارکس هم مثل دیگر بازارهای جهان از عدهای افراد حرفهای و به نام تشکیل شده است. به عنوان نمونه هر وقت سخن از بهترین سرمایه گذاری اکنون جهان میشود همه به یاد فرانکلین گراهام و وارن بافت میافتند.
هر زمان کسی درباره شطرنج سخنی به میان می آورد کسی نیست که به یاد گری کاسپاروف روسی نیفتد. این مساله در بازار فارکس نیز صادق است. در این قسمت مقاله قصد داریم تا شما را با برخی از نوابغ سرمایه گذاری و معامله گری آشنا کنیم.
بروس کوونر (Bruce Kovner)
اولین تریدر در لیست ما، بروس کاونر است. بروس در سال 1945 دیده به جهان گشود و الان یکی از بهترین مدیران موسسات و صندوقهای مالی بینالمللی است.
کاونر پولدار نبود؛ در ابتدا با کردیت کارت خود توانست مبلغ ناچیز اولیه ای برای سرمایه گذاری فراهم کند. در یک معامله قرارداد آتی مقداری لوبیا خرید و با این معامله 20.000 دلار امریکا به جیب زد.
وی وقتی جوانی 32 ساله بود، شرکت Caxton را تاسیس کرد. امروزه صندوق Caxton با بیش از 14 میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت یکی از موفق ترین صندوقهای سرمایه گذاری در جهان است.
ضرر حاصل از استراتژی معاملاتی، قابل قبول است اما ضرر حاصل از مدیریت ضعیف پول، غیر قابل قبول است.
ری دالیو (Ray Dalio)
ری دالیو؛ هفتاد و نُهمین فرد ثروتمند دنیا. دالیو مالک صندوق سرمایهگذاری Bridgewater Associates است که پس از فارغ التحصیلی از کالج، در آپارتمان خود راه اندازی کرده بود و در حال حاضر حدود ۱۲۵ میلیارد دلار دارایی تحت مدیریت دارد.
این تریدر نابغه، در کنار ترید به نویسندگی نیز می پردازد که اکثر کتاب های او در زمینه مدیریت سرمایه و اقتصاد است.
از ترکیب روش های مختلف ترید، از جمله فاندامنتال، تکنیکال و سیستماتیک می توان به نتایج بهتری درمعامله گری رسید.
استانلی دراکن میلر (Stanley Druckenmiller)
سومین تریدری که در لیست ما قرار دارد استانلی دراکن میلر (Stanley Druckenmiller) امریکایی است. وی مدیریت یکی از شرکتهای چند میلیارد دلاری در فارکس را بر عهده دارد و در حال حاضر یکی از بهترین تریدرهای جهان است. پیش از اینکه مستقلا شرکت سرمایه گذاری خود را راه اندازی کند، بهترین معاملهگر در تیم جورج سوروس بوده است.
استانلی نیز در معامله بسیار بزرگ سال 1992 و فروش پوند انگلستان سهیم بود. وی یکی از بزرگترین سخنرانان در رویدادهای بزرگ بینالمللی مثل نشستهای جهانی اقتصاد و کنفرانسهای بزرگ است. وقتی دراکن میلر صحبت میکند تمام سرمایه گذاران سرا پا و با جان دل به سخنان وی گوش میسپارند.
تأکید بر سه اصل: آموزش تحلیل، مدیریت ریسک، صبر و حوصله برای یافتن موقعیت های خوب معاملاتی
جورج سوروس (George Soros)
بی شک بهترین معاملهگر بازار فارکس جورج سوروس، سرمایهدار و متفکر مشهور است. وی متولد 1931 و اهل مجارستان است. هیچ تریدر حرفهای نیست که درباره ترید جادویی سوروس در سال 1992 زمانی که از فروش پوند انگلستان میلیاردها دلار به جیب زد، نداند. همچنین از جورج سوروس به عنوان کسی که بانک مرکزی انگلستان را ورشکست کرد یاد میکنند!
جورج سوروس، تجربیات و استراتژی پولساز خود را درباره موفقیت و سرمایهگذاری در مشهورترین کتابش «کیمیای مالی» (به انگلیسی The Alchemy of Finance) به اشتراک گذاشته است. وی در این کتاب درباره مفاهیمی مانند تئوری تحلیل تکنیکال، نظریه اصلاح بازار بحث میکند.
شناخت و مدیریت درست ریسکها، تفاوت بین سرمایهگذاران موفق و شکست خورده را ایجاد میکند. باید میان ریسک و ریوارد، تعادل مناسبی ایجاد کنیم و از تنوع سرمایهگذاری بهره ببریم.
ریچارد دنیس (Richard Dennis)
ریچارد دنیس، یکی از برجستهترین شخصیتهای دهههای ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ در زمینه سرمایهگذاری و کارآفرینی بود. او باور داشت که معاملهگری یک مهارت است که میتوان آن را به دیگران آموزش داد و از این رو گروهی به نام "لاک پشتها" تشکیل داد و مباحث مربوط به ترید را به افراد دیگر آموزش داد. همچنین، اقدام به تأسیس مدرسه تحلیل فنی به نام “مدرسه دنیس” کرد و دانش خود را با دیگران به اشتراک گذاشت.
با اینکه دنیس طی سالیان متمادی با موفقیتها و تجربیات بسیاری مواجه بود، اما در سال ۲۰۰۰ میلادی، پس از ضررس سنگین ، تصمیم به ترک فعالیت معاملهگری گرفت.
برای تصمیمگیری در معاملات به جای گوش دادن به مجریان تلویزیون و روزنامهها درباره اخبار قیمت، به خودِ قیمتها نگاه کرده و آنها را تحلیل کنید.
بیل لیپشوتز (Bill Lipschutz)
تریدر حرفهای بعدی لیست ما بیل لیپشوتس (Bill Lipschutz) است. بیل لیپشوتس دارای تجربهای چشمگیر در بازارهای مالی است. او بیش از سه دهه در زمینه معاملات مالی فعالیت کرده و در طی این مدت، تجربیات زیادی در مورد رفتار بازارها و روند قیمتها کسب کرده است.
بیل به این مشهور است که موفق شده است تا 12.000 دلار امریکا را به 250.000 دلار تبدیل کند و سپس تمام سرمایه خود را از دست داد. جالب است بدانید که وی تمام پولش را تنها در یک ترید از دست داد!
بیل بعد از این شکست تلخ درس بسیار گرانبهایی درباره مدیریت ریسک میآموزد و سپس به دانشگاه میرود تا در دوره MBA تحصیل کند. پس از گذراندن این دوره، به برادران سلیمان میپیوندد و شرکتی در راستای معاملات ارزی تاسیس میکند. بعد از آن بیل به تنهایی و برای خودش شرکت مدیریت سرمایه گذاری Hathersage را راه اندازی کرد.
بر اساس داده های نشریات موفقیت، تخمین زده شده است که درآمد او تا به امروز در حدود 300 میلیون دلار در سال است.
انگیزه یک معاملهگر موفق نباید پول یا تلههای موفقیت (برای مثال خرید ماشین یا خانه) باشد. یک تریدر باید درگیر معامله کردن شود و فرآیند ترید کردن برایش جذاب باشد.
جو لوئیس (Joe Lewis)
جو لوئیس، تریدری از لندن که در سال 1937متولد شد. او کار خود را در شرکت پذیرایی خانوادگی Tavistock Banquets اغاز کرد. بعد از توسعه کسب و کار پدرش، به باهاما نقل مکان کرد و معامله گری را شروع کرد.
جو مانند جورج سوروس در سال 1992 از تضعیف شدن پوند انگلستان صدها میلیون دلار سود کسب کرد. همچنین در سال 1994، سقوط ارز مکزیک را پیش بینی کرد و سود بسیاری را بدست آورد.
هر معاملهای ارزش ورود ندارد. تنها معاملاتی که درصد موفقیت و بازدهی بالایی دارند، ارزش ورود دارند.
مایکل مارکوس (Michael Marcus)
نابغه بعدی در لیست بهترین تریدرها، مایکل مارکوس است. وی رشته دانشگاهیاش روانشناسی بود و در دهه ۱۹۷۰ به فعالیتهای مالی پرداخت و توانست سرمایه اولیه ۱,۰۰۰ دلاری خود را به ۳۰,۰۰۰ دلار تبدیل کند. در سال ۱۹۷۱ اصول معاملهگری را از اِد سیکوتا یاد گرفت و سپس حسابهای خود را چندین برابر کرد.
در نهایت، به عنوان مدیر صندوق تامینی در شرکت Millennium Partners فعالیت کرد و در هیئت مدیره شرکت دارویی ViRexx عضو بود.
یک تریدر موفق به شجاعت نیاز دارد؛ شجاعت برای امتحان کردن، شجاعت برای شکست خوردن، شجاعت برای موفق شدن و شجاعت ادامه دادن در زمانی که شرایط سخت میشود.
اندرو کریگر (Andrew Krieger)
تریدر و نویسنده برجسته، اندرو کریگر که با ریزش دلار نیوزیلند، 300میلیون دلار سود برای شرکت بنکرز تراست (Bankers Trust) بدست آورد و عنوان پردرآمدترین تریدر سال در وال استریت را کسب کرد.
وی مدیریت چند صندوق را از جمله صندوق جورج سوروس به نام «صندوق کوانتوم» را برعهده داشت. همچنین کتاب "بازار پول" اثر این تریدر موفق تاریخ است.
مدیریت ریسک عالی و تسلط به احساسات در زمان آشفتگی بازارهای مالی، رمز پیروزی در عرصه معاملاتی است.
اِد سیکوتا (Ed Seykota)
اد سیکوتا، تریدر هلندی که برای اولین بار در دهه ۷۰ میلادی، سیستم معاملهگری کامپیوتری را ابداع کرد و سودآوری زیادی را برای بروکر مایکل مارکوس به ارمغان آورد. پس از آن، از این سیستم برای استفاده شخصی و افراد دیگر به کار گرفت و سود بسیاری را برای خود ودیگران کسب کرد.
او به مولفه های روانشناختی توجه داشت و برای کنترل احساسات در معامله گری، کتابی را به عنوان "قبیله معاملهگر" تالیف کرد.
تلاش برای متقاعد کردن بازار در این که حق با شماست برایتان گران تمام خواهد شد.
لری هیت (Larry Hite)
لری هیت، تریدر برجسته اهل نیویورک است که در دوران کودکی با مشکلات بینایی و ناتوانی در یادگیری روبرو بود، اما این موانع او را از رسیدن به موفقیت باز نداشتند. وی در زمینه هنر فعالیت میکرد و در آنجا استعدادهای خود را به نمایش میگذاشت. با شروع دوره کسب و کار در یکی از کالجها، به طور اتفاقی با مباحث مرتبط با بازارهای مالی آشنا شد و این راه را برای او باز کرد. لری توانست به عنوان مدیر صندوق تامینی موفق عمل کند و در نهایت، شرکت سرمایهگذاری مینت را تأسیس کند.
او تجربیات و مسیر موفقیت خود را در کتابی به نام "قاعده: چگونه در شرایطی که احتمال پیروزی کم بود، برنده شدم - و چگونه تو هم میتوانی" به اشتراک گذاشت که به عنوان یک منبع الهام برای تریدرها و علاقهمندان به بازار مالی شناخته میشود.
در طول زندگی حرفهای مالیام، بهطور مداوم شاهد افرادی بودهام که میدانستم به دلیل در نظر نگرفتن ریسک نابود شده اند. اگر ریسک را جدی نگیرید، ریسک گریبان شما را خواهد گرفت.
گری بیلفلد (Gary Bielfeldt)
تریدر موفق بعدی لیست ما، گری بیلفلد آمریکایی است که آرزوی تریدر شدن را در سر می پروراند. شروع معامله گری بیلفلد با 1000دلار بود که محدودیت های زیادی را برای او به وجود می آورد؛ اما با استفاده هوشمندانه از این مقدار، توانست سود چشمگیری را کسب کند و حساب خود را رشد دهد.
او در سال ۱۹۸۵ با مبلغ ۳۰ میلیون دلار، بنیاد بیلفلدت را برای حمایت از شهر محل تولدش، پیوریا در ایلینویس، تأسیس کرد. این بنیاد پروژههای مختلفی از جمله حمایت از دانشگاه بردلی و یک موزه و باغ وحش محلی را پشتیبانی کرد.
میل قوی برای برنده شدن، منجر به انجام معاملات موفق میشود.
پل تودور جونز (Paul Tudor Jones)
پل تودور جونز، یکی از تریدرهای برجسته و تأثیرگذار آمریکایی است که از زمان تحصیل در رشتهٔ اقتصاد علاقهٔ ویژهای به بازارهای مالی داشت. او پس از خواندن یک مقاله از ریچارد دنیس، به طور جدی وارد عرصهٔ معاملات مالی شد.
در سال ۱۹۸۰، پل تودور جونز صندوقی با نام "تودور مِنِجمِنت" را تأسیس کرد که به عنوان یکی از بزرگترین صندوقها در دنیای مالی شناخته میشود و هنوز هم فعالیت خود را ادامه میدهد. علاوه بر فعالیتهای مالی، تودور جونز در سال ۱۹۸۸ بنیاد خیریهٔ رابین هود را تأسیس کرد که به کاهش فقر و ارتقاء وضعیت اجتماعی در شهر نیویورک میپردازد.
کاهش حجم پوزیشن یکی از روش های کاهش ضرر است.
مارتین شوارتز (Martin S. Schwartz)
مارتین شوارتز، یکی دیگر از تریدرهای موفق بازار مالی است که با عنوان " Buzzy" شناخته می شود. او پس از فارغ التحصیلی در بخش تفنگداران دریایی آمریکا مشغول به کار شد و بعد از آن به عنوان تحلیلگر مالی در شرکت کوهن لوب فعالیت کرد.
مارتین بعد از 10 سال از سمت خود کناره گیری کرد و ترید در بازار های مالی را آغاز کرد. بعد کسب سود و توسعه حساب های خود، صندوق تامینی خود را نیز تاسیس کرد.
مهمترین نکتهی کسب درآمد این است که نگذارید ضرر شما از کنترل خارج شود.
رمز موفقیت بهترین تریدرهای جهان
یادتان باشد هیچ قرص، آمپول یا دوای جادویی وجود ندارد که این نوابغ میلیارد دلاری استفاده کرده باشند و شما از آن بی خبر باشید. یادتان باشد که مارکت درست مثل یک اقیانوس است و تریدرها موج سوار. این موج سواری نیاز به کمی استعداد، تعادل، صبر، استفاده از ابزار مناسب، روانشناسی و غیره دارد.
حال سوال اینجاست که کدام انسان عاقل است که درون یک دریای طوفانی و پر از کوسههای خطرناک موج سواری کند؟!
اولین رمز مشترک بین تمام تریدرهای جهان کسب دانش و آگاهی و شروع به یادگیری است. در واقع دانش، کلید موفقیت در هر زمینه و درست نقطه مقابل جهل و نادانی است. منظور کلی ما از یادگیری و آموزش دیدن، تحلیل تکنیکال، تحلیل فاندامنتال و روانشناسی مارکت است.
در ادامه به توضیح نکات طلایی میپردازیم که چکیده تجربه اکثر تریدرهای حرفهای و موفق بازار است. بعد از یادگیری گام اول زمان به کارگیری و استفاده از علم و دانشی است که کسب کردهاید. شما باید یک حساب مجازی و غیر واقعی با یک بروکر خوب و قابل اعتماد که تمام مجوزهای لازم را در اختیار دارد باز کنید.
مطالعه این مطلب پیشنهاد می شود: 5 نکته سرمایه گذاری که هر تریدر فارکسی باید آن را بداند
بزرگترین مهارت بهترین تریدرهای جهان: ترید نه قمار!
فراموش نکنید که بازار فارکس جای قمار کردن نیست!
معامله گران موفق هرگز به صرف اینکه فقط معاملهای کرده باشند، وارد بازار نمیشوند. اگر فرصت معاملاتی مطابق با استراتژیشان پیدا کنند، ترید میکنند در غیر این صورت هرگز وارد مارکت نمیشوند.
یکی از بزرگترین تفاوتهای معامله گران موفق و ماهر بالا بردن دانش و آگاهی از طریق یادگیری تحلیل تحلیل تکنیکال فارکس، تحلیل فاندامنتال فارکس است.
یادتان باشد این افراد موفق به دنیا نمیآیند؛ بلکه آنها شروع به آموزش مهارتهایی میکنند که دیگران حاضر نیستند بهای یادگیری آنها را بپردازند. شما هم میتوانید با قرار گرفتن در مسیر درست به یک تریدر موفق تبدیل شوید.
چگونه به بهترین تریدر تبدیل شویم؟ (توصیه بزرگترین تریدرهای جهان)
بی شک هر تریدی برای پولدار شدن وارد بازار فارکس میشود، ولی فقط تعداد بسیار اندکی هستند که این مسیر را با تمام چالش های پیش رویش با موفقیت طی میکنند.
بسیاری از معامله گران حرفه ای بازار بر این باورند که برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق و سودده باید یک سری عادت های خوب را در خودمان پرورش دهیم.
به خاطر داشته باشید که برای موفق شدن در هر کاری باید آموزش دید، زحمت کشید و از شکستها درس گرفت و ناامید نشد. در این قسمت شما را با قوانین معامله گری بهترین تریدرهای جهان آشنا کنیم. فراموش نکنید که این اصول و قانون ها فقط زمانی برای شما کار می کنند که همه آنها را با هم انجام دهید.
1- خودشناسی
هزاران سال پیش سردر معبد دلفی در یونان باستان با این جمله بسیار زیبا و گرانقدر مزین شده بود: خودت را بشناس.
این راهکار یا توصیه ارزشمند در جاهای بسیاری کاربرد دارد به خصوص در بازارهای مالی. در واقع می توان از آن به عنوان یک پیش مرحله نام برد یعنی قبل از رسیدن به مرحله اول شما باید سعی کنید خودتان را خوب بشناسید.
مطالعه این مطلب پیشنهاد میشود: روانشناسی بازار فارکس
قبل از حرکت از مرحله نوآموزی به مسیر حرفه ای شدن باید تیپ شخصیتی معاملاتی خودتان را بشناسید؛ آیا قصد دارید در این بازار اسکالپ کنید یا دوست دارید یک معامله گر روزانه باشید که تا پایان شب تمام پوزیشن های خود را بسته است.
آیا دوست دارید یک تردید میان مدت باشید یا بلند مدت که هفته ها و ماه ها پوزیشن هایش باز است؟ آیا یک فرد ریسک پذیر هستید یا ریسک گریز؟ چقدر از سرمایه شما آزاد است و می توانید آن را بدون نگرانی وارد بازارهای مالی کنید؟ چقدر میتوانید برای تریدهایتان زمان بگذارید؛ تمام وقت، پاره وقت و یا چیزی بین این دو؟
چقدر بازده در سال نیاز شما را برآورده میکند؟ آیا معاملهگر صبوری هستید یا تحمل اضطرابهای ناشی از تریدهای روزانه را ندارید؟ آیا شخص فعالی هستید و یا در تصمیمگیریهایتان زیاد تعلل میکنید؟
اینها فقط شمه ای از پایه ای ترین نکات خودشناسی در بازارهای مالی است که برای ترقی و پیشرفت باید پاسخ تمام شان را پیدا کنید.
2- آموزش صحیح
شما باید حداقل به تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کاملاً مسلط باشید! اولین گامی که باید برای موفق شدن در این وادی بردارید آموزش دیدن است؛آن هم نه هر آموزشی، بلکه یک آموزش درست و حسابی! برای این کار راه های بسیار زیادی مانند: کتاب خواندن، معلم خصوصی یا شرکت در سمینار، کلاسهای آموزشی یا خریدن بسته های آموزشی ارزشمند. شما باید یکی از آنها را انتخاب کنید! آموزش های شما شامل: تحلیل تکنیکال، تحلیل بنیادی، روانشناسی مارکت، ارتباط بین بازارها، مدیریت ریسک، نحوه عملکرد بازارهای مالی، نحوه انتخاب یک بروکر معتبر و غیره می شود.
3- داشتن یک استراتژی معاملاتی
پس از پیمودن گام اول و دوم، حال باید یک استراتژی مناسب شخص خودتان داشته باشید. استراتژی شما باید تمام این موارد را پوشش دهد: چه نوع شخصیتی دارید؛ آیا اهل ریسک هستید یا خیر؟
تریدرهای حرفه ای یک سیستم معاملاتی مناسب با شخصیتشان دارند. برای مثال اینکه چه نوع تریدری میخواهید باشید: اسکالپر و کوتاه مدت، میان مدت و یا سرمایه گذار بلند مدت. اینکه چه زمانی، با چه پوزیشن سایزی وارد معامله شوید، سود یا زیان شما به چه حدی رسید از معامله خارج شوید، همه و همه استراتژی شما را میسازد.
با این اطلاعات باید بتوانید برای خودتان یک پلن و یا نقشه معاملاتی درست و حسابی طرح ریزی کنید. این پلن معاملاتی می تواند شامل: نقطه ورود، نقطه خروج، مدیریت سرمایه و غیره باشد. به خاطر داشته باشید که بازارهای مالی به کسانی سود می رساند که قوانین آن را رعایت کنند.
4- انتخاب یک بروکر معتبر و باز کردن یک حساب دمو
گام مهم بعدی این است که بتوانید بر اساس منطقه جغرافیایی که زندگی می کنید یک بروکر معتبر انتخاب کنید و برای شروع کار یک حساب معاملاتی دمو یا مجازی باز کنید. سپس نوبت آزمایش کردن پلن معاملاتی است که در گام قبلی طراحی کرده اید.
مطالعه این مطلب پیشنهاد میشود: بهترین بروکر برای ایرانیان
5- داشتن یک ژورنال معاملاتی
تریدینگ ژورنال شخصی خود را داشته باشید و هر روز آمار تریدهای خود را در آن وارد کنید؛
حرفهایهای بازار واقعبین و مسئولیتپذیر هستند و اکثر آنها یک ژورنال معاملاتی برای ثبت تمام تریدهایشان دارند تا بتوانند الگوهای مخربشان را کشف کرده و از انجام اشتباهات تکراری، خودداری کنند.
حال که تا اینجای کار خوب پیش رفته اید نوبت طراحی یک ژورنال معاملاتی است. منظور از ژورنال یک دفترچه درست و حسابی برای یادداشت کردن دلایل تریدهای تان است. به عنوان مثال چه شد که فلان پوزیشن را باز کردید؛ آیا در حال گرفتن انتقام بودید یا طبق پلن معاملاتی تان عمل کردید؟ آیا دلیل ضرر کردنتان ترید بیش از حد و افراطی بود یا خیر و مسایلی از این قبیل.
6- باز کردن یک حساب واقعی
اگر تمام گام های قبلی را درست برداشته باشید و حداقل 6 ماهی برآیند معاملات شما سودده بوده باشد نوبت باز کردن یک حساب معاملاتی واقعی نزد یک بروکر است. به خاطر داشته باشید که درک تمام نکات و قوانین بالا و به کارگیری همه آنها با هم می تواند شما را تبدیل به یک تریدر موفق و سودده کند.
یادتان باشد که در ابتدای این قسمت به شما گفتیم: کارایی این قوانین با هم است و بکارگیری برخی و حذف بعضی دیگر شما را به جایی نمی رساند.
7- مدیریت ریسک
اصول مدیریت ریسک در ترید را به درستی رعایت کنید.
تمام معامله گران حرفهای یک دستورالعمل بسیار ساده دارند که خودشان را ملزم به اجرای آن میکنند. آنها تمام ریسکهایشان را مدیریت میکنند، برای تمام معاملاتشان حد ضرر میگذارند و هرگز با بیشتر از 2 تا 3 درصد سرمایهشان وارد معاملهای نمیشوند. آنها نحوه استفاده از اهرم یا لورجها را خوب میدانند و هرگز تمام سرمایهشان را به خطر نمیاندازند.
اگر تجربه سومین تریدر حرفهای ما؛ استانلی را به یاد داشته باشید میدانید که ایشان تمام سرمایه خود را به خاطر نگذاشتن حد ضرر از دست داد.
8- داشتن نظم و انضباط
بعد از مشاهده نتایج آزمون و خطاها در فضای غیر واقعی، نوبت داشتن نظم و انضباط در معاملههایتان است. اینکه دید شما به بازار فارکس چیست، در نحوه تریدهای شما بسیار اهمیت دارد. آیا فارکس را مثل قمار کردن میبینید و یا واقعا قصد دارید یک تریدر حرفهای باشید؟
9- چک کردن تقویم اقتصای فارکس
قبل از ترید حتماً تقویم اقتصادی را چک کنید. اخبار مهم همیشه روند بازار را تغییر دادهاند. نشستهای بانک مرکزی آمریکا، انتشار گزارش های تاثیرگذار در بازار فارکس، همه و همه در قویم اقتصادی فارکس لیست میشوند.
10- ترید در وقت مناسب
در بهترین ساعتهای فارکس ترید کنید. در این ساعتها به علت حجم معاملات بالا، نوسانات زیادی وجود دارد و امکان دست یابی به هدف شما بالاست.
11- صبور بودن
یکی از مهارتهای بزرگ معامله گری صبر کردن است. چه بسیارند معامله گرانی که به شدت عجول هستند و هنوز معاملهشان به ثمر نرسیده از پوزیشنی که در سود است خارج میشوند. این گروه از معامله گران که بسیار هم زیاد هستند همان افرادی هستند که اگر گیاهی بکارند، هر روز خاک اطراف آن گیاه را زیر و رو میکنند و با تعجب از عدم رشد گیاه، در آخر از انجام آن کار منصرف میشوند.
12- مدیریت احساسات
یکی دیگر از مهارتهای بزرگ معامله گران موفق احساساتی عمل نکردن است. بازارهای مالی به خصوص مارکت فارکس جای تریدرهای احساساتی نیست. اگر شما به عنوان یک معاملهگر حرفهای استراتژی خودتان را داشته باشید هرگز با نوسانات بازار به هم نمیریزید.
نتیجه گیری
اگر قصد دارید مثل بهترین تریدرهای فارکس در این بازار ماندگار شوید، اگر فارکس را به چشم یک ماشین قمار و پولسازی که قرار است شما را یک شبه ثروتمند کند نگاه نمیکنید، پیام واضح و شفاف این مقاله را که حاصل ساعتها تلاش تیم کارشناسان دنیای ترید و سالها تجربه معامله گران حرفهای جهان است، به خوبی دریافت کردهاید.
حال که با برخی از بهترین تریدرهای حرفهای و قسمت مهمی از رموز پولدار شدن آنها آشنا شدید، زمان آن است که بروید و این تجارب ارزنده را امتحان کنید.
مطمئن باشید با بکارگیری اصول سادهای که مطالعه کردید، زندگی مالی شما عوض خواهد شد. فراموش نکنید که افرادی که جزو تریدرهای برتر دنیا هستند، از ابتدا موفق به دنیا نیامدهاند؛ بلکه با تمرین و تکرار خودشان را تبدیل به افرادی حرفهای کردهاند.
ارسال دیدگاه
16 دیدگاه
-
-
-
کارشناس وبسایت دنیای ترید ، 17 تیر 1401
درود بر شما دوست عزیز از اینکه شمارو در سایتمون داریم، خیلی خوشحالیم پرسود باشید.
-
زهرا ریاضت
، 14 تیر 1401
عالی بود